STEAK CHAMP lihatermomeeter

Selge ja lihtne – täiusliku steigi edu garanteeritud

Kasutamiseks grillil, pannil või ahjus. Täiusliku steigi valmistamine pole kunagi olnud lihtsam: medium rare, medium või medium well (pooltoores-, pooltoores, pooltoores+) – uus kolmevärviline SteakChamp kombineerib nüüd kolm peamist küpsusastet unikaalses elektroonilises LED-mõõdikus.Lihtsalt aktiveerige SteakChamp ja sisestage see steigi külgmisest poolest kuni lihast ulatub välja ainult mõõdiku kuvaosa.

 SteakChampi eelised võrreldes tavaliste termomeetritega

  • Sobib kasutamiseks grillidel ka kõrgemate temperatuuride puhul (lühiajaliselt kuni 900°F/500°C).
  • Seotud temperatuurimõõdik, st tuumiku temperatuuri määrab kogu sisestatud metallosa.
  • Ideaalne ooteaeg on pärast küpsetamist elektrooniliselt määratud.
  • See ülim Saksamaal valmistatud lihatermomeeter on tehtud kvaliteetsest roostevabast terasest ja selle kasutusiga on õigel käsitsemisel ligikaudu 1000-2000 korda
  • Garantii 2 aastat
  • Kasutatud USA ja Euroopa grillimeistrite teadmisi
8.31_Heat_Resistance
8.33_Warranty_Button

  • 2017 steak act
  • 2017 1_Square_SteakChamp-Activator
  • 2017 1_7-SteakChamp-Aktivieren1_Bearbeitet_s
  • 2017 3.2_Insert_SteakChamp3C
  • 2017 3.3_PerfectPosition_SteakChamp3C
  • 2017 3.4_extract_SteakChamp_3c

Aktivaator on kaasas iga SteakChamp komplektiga. Sellel on kolm olulist rolli:

Aktiveerimine - SteakChamp lülitatakse sisse, vajutades lühidalt aktivaatori alumist pilu. Pärast aktiveerimist vilgub SteakChamp ligikaudu iga 8 sekundi tagant.
Eemaldamine - aktivaator eemaldatakse küpsetatud lihast aktivaatori eemaldamise tööriista abil.
Hoiustamine - Hoiusta oma SteakChampi hõlpsalt aktivaatoris.

Automaatne väljalülitamine

SteakChamp lülitub välja automaatselt
- pärast kasutamist: ligikaudu 5 minutit pärast küpsetamise lõppemist
- kui seda ei kasutata: ligikaudu 30 minutit pärast temperatuuri mittetõusmist

2017 mitu steiki

Mitme steigi samal ajal küpsetamine

Sulle tulid sõbrad õhtusöögile ja soovid küpsetada mitu sarnase küpsusastmega steiki?
Sulle piisab vaid ühest abistavast SteakChampist, kuna steigid jõuavad oma küpsusastmeni samal ajal.

Aku

SteakChamp töötab täiustatud ja äärmiselt energiasäästliku LED-tehnoloogia abil ja seega on selle ligikaudu 1000 korda kasutamisel äärmiselt madal energiakulu.  Akut ei saa välja vahetada.

Vilkuvate signaalide legend

Kolmevärviline vilkuv LED-signaal näitab, millisesse küpsusastmesse on Sinu steik jõudnud.

KIIRELT VILKUV TOPELTSIGNAAL ••  ••  ••  ••  ••  ••  ••  ••  ••  ••  ••  ••  ••  ••  ••
Kiirelt vilkuva topeltsignaali korral eemalda steik kuumuse käest. Lase steigil seista kuni.kiirelt vilkuv topeltsignaal lõpeb (ligikaudu 3-6 minutit).

ROHELINE: medium rare (MR, pooltoores-)
Steik on 'medium rare' küpsusastmega, kui roheline vilkuv topeltsignaal lõpeb.

KOLLANE: medium (MED, pooltoores)
Steik on 'medium' küpsusastmega, kui kollane vilkuv topeltsignaal lõpeb.

PUNANE: medium well (MW, pooltoores+)
Steik on 'medium well' küpsusastmega, kui punane vilkuv topeltsignaal lõpeb.

Küpsusastmed ja kõige sobivam liha

SteakChampi eelprogrammeeritud tuumiktemperatuure võib kasutada veiseliha-, ulukiliha- või lõhesteikide, pardirinna või terve (suure) kala puhul. Fikseerisime tuumiktemperatuurid rahvusvahelise ekspertrühmaga (staarkokad, liharestoranide kokad, steigi- ja lihaeksperdid nii Ameerika Ühendriikidest kui Euroopast). Lähtu meie soovitustest või määra ise oma steigi ideaalne küpsusaste SteakChamp saavutab tabelis esitatud temperatuurid ooteaja lõpuks, kui vilkuv topeltsignaal lõpeb. NB! Liha on looduslik toode ja selle optimaalne küpsetustulemus (sama tuumiktemperatuuri korral) võib varieeruda sõltuvalt rasvasusest, tõust, vanusest, toidust ja rippumisprotsessist.

Layout 1

INFO

Kas Teil tekkis küsimusi?

Kui Teil tekkis küsimusi millele meie kodulehtedelt vastuseid ei leidnud siis helistage meie müügikonsultantidele telefonidel: 648 8108, 5660 8485 või külastage meie kauplust E-R:10-18 L10-16 Tahesaju tee 31 Tallinn, Tähesaju City

Comments are closed.